Ervaring

Ik ben René van Limpt, woonachtig in de mooie Kempen, en al ruim 25 jaar werkzaam in functies die iets met particuliere woningbouw te maken hebben. 

Na afronding van de opleiding MTS Bouwkunde ben ik ruim vijftien jaar werkzaam geweest als bouwkundig tekenaar bij diverse architectenbureaus, met een uitstapje van enkele jaren naar de functie van bouwkundig toezichthouder bij een gemeente. De afgelopen jaren heb ik het tekenwerk afgewisseld met uitvoerend werk in de (ver)bouwbranche.

 

Sinds 2014 werk ik vanuit mijn eigen bedrijf, dat zich richt op bouwkundige ondersteuning in de breedste zin van het woord; van tekenwerk en begeleiding tot uitvoering en onderhoud.

Mijn aanpak is laagdrempelig en kenmerkt zich door korte communicatielijnen naar de opdrachtgever, gemeenten in de regio, en desgewenst ook met de aannemer of constructeur.
Door een unieke mix van werkervaring in de bouw, de architectenbranche en bij de lokale overheid, weet ik wat nodig is om een verbouwing of nieuwbouwplan te kunnen starten en succesvol te kunnen realiseren.
Ik help je graag praktisch op weg om je (ver)bouwplannen te verwezenlijken.
Bel gerust voor een persoonlijke afspraak bij u thuis of bij mij op kantoor om uw plannen te bespreken. De koffie staat altijd klaar!

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie neem dan contact op met Van Limpt Bouwondersteuning in Reusel.

Adres

Pollenekker 6
5541 DD  Reusel

Contact

06 – 29 07 70 14
rene@vanlimptbouwondersteuning.nl

Algemene Voorwaarden

Disclaimer

Privacyverklaring